BOLIGSTYLING

HjemBOLIGSTYLING

 KOMPLETT STYLING

Vår boligstylist planlegger og gjennomfører en komplett styling av boligen. Her tilføyes alt av møbler og tekstiler som sofagruppe, spisestue, senger, bilder og dekor. Boligen skal fremstå som helt komplett med alt fra våres innredning under foto og visning. Styling er den mest brukte løsningen både på gamle og nye boliger.

Pris fra

Ettroms fra          10.000 ,-
Toroms fra           12.000 ,-
Treroms fra          14.000 ,-
Fireroms fra         16.000 ,-
Enebolig fra         18.000 ,-
Balkong fra               500 ,-

DELSTYLING

Vår boligstylist foretar en befaring av din bolig. Her benytter vi det beste av ditt interiør og supplerer med våres tekstiler, interiørdetaljer og belysning.

Her innbefatter det ingen store møbler.

Pris fra 4000 ,-

INTERIØR VEILEDNING

Vår kreative boligstylist kommer hjem til deg og går igjennom boligen med nye øyne. Boligstylisten foretar en konsultasjon av boligen med eier/megler og gir en godt forklart veiledning på stedet. Alle endringene som blir anbefalt gjøres for å presentere boligen på best mulig måte før fotografering og visning. Etter veiledningen får eier/megler en oversikt over hva som har blitt sagt for å oppnå best mulig resultat.

Her tilføres ikke noe i boligen.

Pris fra 2000 ,-

FINPUSSING

Hvis du som kunde bor i boligen under salget, så tilbyr vi en tjeneste med at vår boligstylist kommer tilbake for å finpusse boligen rett før fotografering eller visning.

Pris fra 2000 ,-


Alle prisene er inkludert merverdiavgift og hos oss er det alltid gratis befaring. 
Dette er ca priser og alle priser kan variere etter type bolig, transportavgift, kvm, antall møbler, etg m/u heis etc. Vi skreddesyr pristilbudene og gir gjerne flere forslag for å gjøre alle parter fornøyde. Prisene inkluderer leie av møbler og interiør inntil 3 uker, ved forlengelsesleie blir det 10% av totalprisen pr uke.

Send oss en melding!

Navn:

Email:

Melding:

Interessert i:
Komplett StylingFinpussingInteriør VeiledningDelstylingAnnet

color
https://www.stylebyhomie.com/wp-content/themes/maple/
https://www.stylebyhomie.com/
#5a7c96
style1
paged
Loading posts...
/customers/0/3/7/stylebyhomie.com/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off