Tjenesten interiør veiledning

Når man bor i boligen, går rundt der hver dag er det veldig lett for at man fort blir blind på innredningen å eventuelt rotet. Det kan være lønnsomt å få besøk av noen utenfra som kan komme med tips å råd om hvordan boligen skal forbedres før salg. Det er nettopp dette denne tjenesten går ut på, vi kommer hjem til deg ser rundt på alle ting å gir både muntlig å skriftlige tips. Tingene vi tipser om er kun det som allerede er i boligen.

Under en veilednings time går vi rundt med huseier fra rom til rom, en av oss noterer imens den andre kommer med rådene. Når timen er over trekker vi oss tilbake til kontoret, skriver en skriftlig oppsummering med inspirasjons bilder som passer akkurat for den boligen. Bildene kan vise forsalg på dekorering av en kjøkkenbenk, bad og redd opp senger for eksempel. Denne oppsummeringen sendes dirkete til kunden pr mail samme dag som interiør veiledningstimen ble gjennomført.

Hvorfor jeg ønsket å skrive et blogginnlegg om akkurat denne tjenesten, jo det er for at denne tjeneste er en kjempegod løsning som er rimelig. Eier du mye ting men trenger tips for få plassert det på riktig måte, anbefaler vi denne tjenesten på det sterkeste.

Under kan dere se noen fine resultatet på en bolig vi startet med å gjennomføre en veilednings time hos, kunden tok i mot tipsene å resultatet ble kjempefint!

Var så gøy å komme tilbake å se hvor mye en veilednings time hadde hjulpet.

Post by Homie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *