Utfordringer oppstår

Å jobbe som interiørdesigner er ikke alltid like enkelt, alle vet vel at det kan være ganske utfordrende å komme på smart å kreative løsninger under oppussing eller det kan være utfordrende å finne ut hvilken stil man ønsker når det finnes så masse fine ting og forskjellige stiler.

Det er ikke akkurat disse utfordringene jeg tenker på nå, en utfordring kan faktisk oppstå under et boligstyling oppdrag også. Vi drar alltid ut på befaringer som vi tilbyr gratis, enten så tar meglere kontakt med oss eller så henvender folk seg til oss privat. Når vi drar ut på en befaring vet vi som regel ikke hva vi kommer til, vi besøker alt fra nybygg, eldre boliger, sjarmerende boliger, oppussingsprosjekter, små leiligheter, store leiligheter, rett og slett alt mulig. Det alltid like spennende hver gang å dra på en befaring, nysgjerrigheten stiger når en befaring er booket. Hva blir det neste oppdraget? Hvordan ser boligen ut? Hvordan smarte løsninger kommer man på nå? Det viktigste med en boligstylinger er å få hjulpet eier og megler å få presentert boligen fra sin beste side. Potensielle kjøpere får også sett fine løsninger som de kan benytte seg av om de ønsker det. Det blir så mye enklere å se hva boligen har å by på når det er rent, innbydende, delikat og innredet funksjonelt.

Vår seneste “utfordrende” styling var i en enebolig i Røyken, denne boligen er fra 1966 og hvert rom hadde blomstrete tapeter i alle farger + vegg til vegg teppe. De fleste tenker vel skrekk og gru, men vi så potensialet å tenkte at det er kjempeviktig at vi får vist dette videre. Vi leverte en komplett styling i denne boligen, vi benyttet oss av lyse hoved møbler for å dempe tapetene men var fortsatt ikke redd for å bruke farger. Boligen fikk en fin sjarm å det hjalp så mye å få en gjennomgående stil i hele boligen.
Det er ganske enkelt at folk flest ikke ønsker å benytte seg av styling siden de mener at boligen kanskje er et oppussingsprosjekt, at boligen kan like så godt bare forbli tom siden den eventuelt skal totalrenoveres. Det er viktig å tenke på at alle har forskjellige smaker, alle har forskjellige stiler, folk ser på alt ulikt. Derfor er det lurt å bruke stylinger i alle slags boliger og få vist frem potensialet. Under en salgsprosess ønsker man at flest folk skal komme å se, se den fine tomten eller se den fine utsikten. Det er ikke alltid like lett å få vist frem potensialet igjennom noen bilder men å vå vist frem potensialet på visning er en helt annen grei! Derfor blir første steget å vekke interessene til potensiale kjøper igjennom styling, fotografering og annonsering:)

 

Post by Homie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *