Midt i smørøyet!

jun 30, 2017

Homie

FIREROMS, TREROMS

0

Vi er så heldig som fikk være med på et oppdrag i samarbeid med Eie Bekkestua. Oppdraget gikk ut på style tre forskjellige nyoppusset leiligheter i selveste Bogstadveien. Det som var morsomst med dette oppdraget var at leiligheten var såpass like med tanke på kjøkkeninnredning, fargevalg osv men fortsatt så helt forskjellige. Alle leilighetene hadde forskjellige fasonger og forskjellige størrelser.

Etter befaringene bestemte vi oss med engang å kjøre de samme beiske møblene men endre stiler rundt omkring på hver enkelt av leilighetene. Resultatet ble ganske så bra, alle leilighetene ble solgt og eieren var kjempefornøyd med vår innsats.
Leiligheten skulle komme ut en etter en så vi fikk være med på hele prosessen, kjempespennende!

Post by Homie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *